Desember er her endelig.

 Julens måned, og nå venter vi bare på snøen som skal komme, for å bli over vinteren. Desember blir ikke den samme uten snø, men frosten har kommet så vi får ta til takke med det hvite rimet på bakken så lenge.
Julemarsipanen kom i høstferien og julepynten i butikkene, kom i november. Noe som er litt i det tidligste laget for meg, her starter julen 1.desember. I hvertfall i år.

Nå er dagen endelig her, og første kalender luke er åpnet, julestjernene gløder og røde nisser titter frem her og der. Nedtellingen til månedenes største dag har begynt. Gavene har blitt tenkt på i god tid, så hele desember kan nytes . Ulempen med å være tidlig ferdig, er å motstå så det ikke blir dobbelt opp med pakker.

Her er både katta og julenissen ute å handler gaver, og ja noen ganger katta til mamma . Jeg kunne vel skrevet : Til Stine, Fra Stine, men se for deg katta på shopping med handlekurven foran seg. Det er verdt det. Ett år fikk jeg tv!
Denne tradisjon laget jeg til meg selv da jeg var voksen nok til å forstå at jeg faktisk kan gjøre akkurat det. Mon tro hva jeg får i år.

Det har jeg heldigvis 23 dager igjen å finne ut.

Sett på litt julemusikk så er vi der.