Nytt år og nye opplevelser!
Jeg vil tro 2020 bringer med seg mye godt, om ikke kan jeg selv bringe mye godt inn i 2020.
Hvilke ønsker har du for det nye året?

I følge Wikipedia er nyttårsforsett et uttrykt mål, en plan eller et ønske for det nye året. Det opplyses også at nyttårsforsetter er kjent for ikke å vare så lenge man egentlig har hatt til intensjon. Så ut med nyttårsforsett, i år kaller jeg det en ny rød “levetråd” og den lyder som dette:
BARE GJØR DET, STINE!
Ja, for noe har jeg lært opp gjennom årene. Om man alltid følger samme vei, alltid går til høyre, for venstre er så mye mer skremmende, da står man fort fast i gammelt gørr, som er umulig å få tørket av. Men da jeg begynte å gå til venstre, endret ting seg. Nye opplevelser og interesser, nye bekjentskap, annerledes reiser, dypere familiebånd og ikke minst varmen i hjemmet, ting skjedde mildt sagt.
Så har jeg lyst, ja da skal jeg bare gjøre det. For hvem vet, rundt neste sving venter det neste største som kan skje meg.

Lurer du på hva det er?
Vel da ville jeg tatt steget til venstre og se hva som skjer, for det er fullt og helt opp til deg selv, vil du gå i de samme sporene som før eller vil du nå nye høyder.
Jeg tar steget til venstre og samtidig er evig takknemlig for at jeg har fått mulighet til å bli med inn i 2020, for vi har mistet mange på veien.
2020, jeg bare gjør det!