Nedtellingen fortsetter og med 4 dager igjen til selveste julaften, er spenningen til å ta og føle på her i huset. Å gi en gave er ikke alltid den letteste oppgaven, men med litt kreativitet kan den både bli enkel og bety mye for den som får den. En gave trenger hverken være dyr eller stor,men den bør være fylt med kjærlighet. Ofte finner man den ved å observere og lytte.

Har personen en hobby, er det alltid gøy å få ekstra stæsj som gjør hobby`n enda gøyere å holde på med. Har du opplevd mye med denne personen eller er målet å gjøre mer sammen, kan et hjemmelaget gavekort på en ny opplevelse sammen være midt i blinken. Fremkall blinkskudd av deres tidligere opplevelser som rammes inn med noen fine ord. Få frem kunstner i deg, og kjøp ett lite lerret hvor du kan uttrykke dine følelser og gi det bort.

Trikset er å velge de riktige fargene som passer i stuen til mottaker, så vil ingen vite at kunstneren er eldre enn 4 år.

Gavetips

Et stykke hamp tråd, med en løkke i hver ende. Fremkallet retro bilder som festes med små klyper. En minnerik gave som kan henges på veggen.

Merry Christmas, you filthy animal!