Noen liker gaven, andre kortet. En gave kan inneholde mye, ett kort kan inneholder mer.

I de fleste tilfeller er det alltid gøy å få gave, om det er til jul, bursdag, takke gave, vertinne gave, ja gaver til det meste. Ett kort følger gjerne med gaven. Noen bruker mer tid(penger) på gaven enn tanken bak kortet, andre vil føle mer for ordene i kortet, enn gaven.

Ord kan veie mye, både om det er negativt eller positivt. Ord som er valgt med omtenksomhet er gjerne de beste å få, men man kan se positivt på de negative ordene også, om dette er noe som treffer deg. Å få kritikk er ikke alltid lett å motta, men det er det heller ikke med ros. Det er sjelden rosen som kommer godt nok frem, eller den blir faktisk ikke mottatt godt nok i mange tilfeller, og hvorfor det tro?

Syns du ikke du fortjener det?

 Se for deg denne situasjon: Du mottar en vertinne gave som `takk for at jeg fikk komme`. Ett kort og en gave, gaven ser passe dyr ut,  men veldig fin, passer perfekt i stuen forresten.

I kortet står det skrevet: Tusen takk for at du er du! Du er en person jeg setter pris på å ha i livet mitt. Sprer glede, lytter når jeg trenger, får meg til å le når jeg er lei meg, dømmer meg aldri, tvers igjennom god. Takk for at jeg fikk komme i dag!

Hvor godt leser du kortet, og hvor mye tid bruker du faktisk på å tenke over det du fikk. Trengte du gaven eller holdt ordene i kortet?

Jeg sier, ja takk begge deler, men ordene vil jeg ta med meg slik at jeg kan minne meg selv på det de dagene jeg glemmer det.

Hva er ord, hvis du ikke mener det når du sier dem..